Comfortabel kamperen in België op de leukste camping

Als je gaat kamperen in België, alleen of met vrienden of familie, is het wel fijn met enkele faciliteiten in de buurt. Wil je graag kamperen op een hiertoe voorziene plaats die ook uitgerust is met de nodige accommodaties en waar je kan genieten van diverse activiteiten, dan zal onze kindvriendelijke camping nabij Brugge vast aan je wensen voldoen. Het verblijf op onze camping bij Brugge biedt je alle nodige voorzieningen.

Wij geven je graag een overzichtje van welke faciliteiten je alvast zeker kan verwachten als je ervoor kiest te kamperen in België bij ons vakantiepark ’t Klein Strand.

Direct boeken

Alle faciliteiten om te leuk kamperen in België

Ruime kampeerplaatsen

Het is een evidentie dat een camping uitgerust is met voldoende ruime standplaatsen om de caravans te parkeren. De staanplaatsen op onze camping nabij Brugge geven ruimte aan zowel de wagen als een tent en zorgen ook voor de nodige privacy, zo kan je ongestoord genieten van jouw vakantie in eigen land.

Goede sanitaire voorzieningen

Verder mogen verschillende sanitaire voorzieningen uiteraard niet ontbreken. De sanitaire gebouwen op onze camping bestaan uit toiletten, wastafels, douches met warm water, babybad en familiewascabines. Omdat iedereen het graag proper heeft en hygiëne van uiterst belang is, worden onze sanitaire gebouwen dan ook dagelijks gepoetst. Daarnaast zijn op onze camping in Brugge natuurlijk ook afvalcontainers beschikbaar. Daarnaast zijn ook wasmachines en droogkasten voorzien in onze eigen wasserette. Zo kan je altijd wanneer je maar wenst je kleding een goede wasbeurt geven.

Heerlijk kamperen in België op onze camping

Voorzien van alle aansluitingen

Voor wat extra luxe en ontspanning is onze camping in Brugge ook uitgerust met TV en WIFI-netwerk. Zo kan je er ook onbeperkt gebruik maken van je laptop en smartphone. Bij camping ’t Klein Strand zijn de kampeerplaatsen ook voorzien van elektriciteitsaansluiting, WIFI, aansluiting voor kabeltelevisie.

Vooral veel gezelligheid

Uiteraard is niets zo leuk als tijdens die warme zomervakantie ook te barbecueën. Daarom is onze camping hier dan ook op voorzien. En wij begrijpen natuurlijk ook dat de familie niet compleet is zonder je trouwe viervoeter. Honden zijn dan ook toegelaten op de camping zolang ze aangelijnd zijn. Bij vakantiepark ’t Klein Strand heten we jullie allemaal van harte welkom.