Jaarplaatsen

Welkom op de idyllische camping die zijn exclusieve jaarplaatsen te huur aanbiedt, een oase van rust te midden van weelderige natuur. Deze bijzondere camping heeft een zorgvuldig ontworpen residentieel gebied waar kampeerliefhebbers de kans krijgen om een permanent toevluchtsoord te creëren in harmonie met de natuur.

De jaarplaatsen strekken zich uit langs goed onderhouden paden, omzoomd door bloeiende bomen en kleurrijke struiken. Elk perceel is ruim opgezet en biedt voldoende privacy, waardoor bewoners zich kunnen terugtrekken in hun eigen groene oase. Sommige plaatsen kijken uit over een schilderachtig meer, terwijl anderen zich verschuilen tussen de bomen, waardoor elke jaarplaats een uniek karakter krijgt.

De infrastructuur van de jaarplaatsen is volledig uitgerust met moderne voorzieningen. Elektriciteit, water, afvoer en wifi zijn beschikbaar op elke locatie, waardoor bewoners de vrijheid hebben om hun eigen aangepaste vakantieverblijven te bouwen. Of het nu gaat om gezellige stacaravans, sfeervolle chalets  de mogelijkheden zijn divers.

De gemeenschapssfeer bloeit op de camping, waar bewoners elkaar begroeten met vriendelijke glimlachen en waar vriendschappen ontstaan rondom het meer. Het beheer van de camping zorgt ervoor dat de omgeving goed wordt onderhouden en dat de regels bijdragen aan een vredige co-existentie tussen de bewoners.

De jaarplaatsen die te huur worden aangeboden op deze camping beloven een unieke kans voor degenen die dromen van een leven te midden van de natuur, met alle gemakken van een goed uitgeruste camping. Het is niet alleen een aankoop van onroerend goed, maar eerder een investering in een levensstijl van rust, plezier en verbondenheid met de natuur.

Het gehele traject uit handen geven? Wij regelen het voor u, van aankoop tot financiering en de plaatsing. Enthousiast maar nog op zoek naar een (sta)caravan of chalet? Neem een kijkje bij ons aanbod.

Bekijk aanbod