Huisreglement

  1. Elke gast neemt kennis van onderstaand reglement. Dit reglement heeft als doel alle gasten een optimale vakantie te laten beleven.
  2. Honden zijn verboden op het strand, evenals in het water (zowel meer als kinderzwembad). Op alle overige delen van het domein zijn honden toegelaten, echter steeds aangelijnd en het baasje dient voorzien te zijn van een zakje voor uitwerpselen (te kopen aan de receptie). 
  3. De toegelaten snelheid op het domein is 10 km per uur. We adviseren je om het gebruik van de wagen op het domein tot het minimum te beperken. Voor 6u en na 23u dien je de wagen op de parking te plaatsen en dien je je te voet tot jouw kampeerplaats te begeven.
  4. Het is ten strengste verboden om handel te drijven op het domein.
  5. Het afval kan gedeponeerd worden bij de afvalverzamelplaats aan de ingang. Recreatiepark Klein Strand draagt zorg voor het milieu. Restafval en PMD kunnen enkel in de daartoe voorziene containers gedeponeerd worden in de specifieke zakken van Klein Strand (rest: paars, PMD: blauw). Extra afvalzakken kan je steeds ophalen aan de receptie. 
  6. Je verblijfsfactuur dient uiterlijk bij aankomst te zijn voldaan. Indien je je verblijf wenst te verlengen dien je je minstens de dag voorgaand aan jouw voorziene vertrekdatum aan te bieden aan de receptie. 
  7. Je dient op de dag van vertrek voor 11u uw plaats te verlaten, het overschrijden hiervan zal een substantiële meerkost met zich meebrengen.