Bezoek en beleef onze kindvriendelijke camping in België

En dan is het weer tijd voor vakantie, de leukste periode van het jaar! Heerlijk genieten met de hele familie, dat doe je natuurlijk op een mooie kindvriendelijke camping. ’t Klein Strand is dan ook de perfecte plaats als je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping in Be lgië.

Onze kindvriendelijke camping is op kinderen voorzien

Bij ’t Klein Strand kan de vakantie niet meer stuk. Het wordt er vast een fantastische tijd voor jou en de kinderen. Er zijn dan ook ruime faciliteiten op de camping aanwezig zodat de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Zo is camping ’t Klein Strand uitgerust met een recreatiemeer, een klein strand en verschillende speeltuinen. Kinderen vinden het fantastisch om te spelen in onze verfrissende zwemvijver of langs het zandstrand. Onze kindvriendelijke camping is verder dan ook voorzien op diverse kindvriendelijke faciliteiten zoals speeltuinen met schommels, springkussens, een ballenbad, een speelzolder, kabelbanen, klimtorens en zoveel meer. Recreatiedomein ’t Klein Strand biedt voor elk wat wils.

Bekijk onze accommodaties

Kinderen centraal tijdens een verblijf op onze kindvriendelijke camping

Om er een geslaagde kindvriendelijke vakantie van te maken, is het van belang om zoveel mogelijk vanuit de wensen van het kind te denken. Ook is kamperen een heel geschikt moment om je kinderen verantwoordelijkheden te geven. Zo is het goed om voor elk kind een eigen rugzakje te voorzien en kan het leuk zijn als elk kind helpt bij het klaarmaken van het eten bijvoorbeeld. Kamperen met kinderen is ook een heel geschikt moment om hen enkele zaken bij te brengen. Tijdens het kamperen leren ze meer over de natuur, worden ze handig in bijvoorbeeld knopen leggen en leren ze het belang van vuilnis op te ruimen. Het kan ook nooit kwaad om eerst al even thuis te oefenen. Sla dus gerust de tent of caravan op in de tuin voor een nachtje. Zo krijgen kinderen al even de kans te wennen aan die nieuwe omgeving om de vakantie door te brengen.

Ontdek snel onze kindvriendelijke camping 't Klein Strand

Een kindvriendelijke camping is de perfecte plaats om je kinderen te leren kamperen en om ze warm te maken voor het avontuurlijke buitenleven. En hoe vaker je met de kinderen gaat kamperen, hoe leuker het wordt. Je kan er echt tijd nemen voor elkaar en voor het uitbouwen van jullie sterke band en samen ervaringen opdoen. Na verloop van tijd weten jullie ook steeds beter wat jullie allemaal leuk vinden wanneer jullie gaan kamperen. Waar wachten jullie nog op? Kom snel bij ons langs en kom ook genieten van het heerlijke recreatiedomein ’t Klein Strand. We heten jou en je familie steeds van harte welkom.

Dolle pret gegarandeerd op onze kindvriendelijke camping

Kamperen met kinderen kan een uitdaging vormen, maar bij camping ’t Klein Strand wordt het vast reuzeplezant. Zo zijn er bij ons diverse evenementen, animaties en activiteiten voor de kinderen en het hele gezin voorzien. Zo is er mogelijkheid tot vissen aan het meer, diverse watersporten te beoefenen in het meer, samen petanque spelen, fietsen of zich amuseren met de go-carts en skelters. Maar ook zandkastelen bouwen, samen leuke balspelen beoefenen, glijden van onze waterglijbanen en voor de allerkleinsten is er een ondiep kinderbadje. Deze vakantie zullen de kinderen zich absoluut niet vervelen met een verblijf op onze kindvriendelijke camping in België.

Een kindvriendelijke camping in België met tal van mogelijkheden

Kamperen met kinderen? Ja, het kan, zelfs al zijn ze nog heel klein. En het extra goede nieuws is dat je zelfs op luxe niet hoeft in te boeten. Er zijn heel diverse mogelijkheden om te kamperen in België met kinderen en bij onze camping bij Brugge komen ze ruim aan bod. Zo kan je op de camping van ’t Klein Strand kiezen voor kampeerplaatsen met de camper of tent, maar even goed kiezen voor een meer luxueuze en zorgeloze vorm van kamperen met één van onze vakantiechalets, trekhutten of door te kiezen voor het populaire glamping dat een heuse opmars kent. Als je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping ben je bij camping ’t Klein Strand zeker aan het juiste adres.

Bekijk alle activiteiten