De leukste camping nabij Brugge is bij camping ’t Klein Strand

Op onze camping nabij Brugge, kan je onbeperkt genieten van een groene natuurlijke omgeving. De perfecte locatie dus voor een kampeervakantie. Maar ook een dagje stad is bij ons nooit veraf. Daarnaast vormt ’t Klein Strand met haar camping nabij Brugge ook de perfecte uitvalsbasis als je ook graag eens een dagje naar zee gaat.

De stad bezoeken vanaf onze camping nabij Brugge

Vanop onze camping nabij Brugge kan het leuk zijn om ook eens een dagje het historische stadscentrum te verkennen. Stad Brugge weet menigeen te bekoren met haar historische gebouwen, bijzondere architectuur en vele cultuur. In Brugge is er altijd wel wat te beleven. Bezoek er de Grote Markt en ontdek er het stadscentrum doorheen de vele smalle zijstraatjes. Naast de Markt van Brugge, zijn uiteraard het Begijnhof en het Minnewater heel populaire plekken om te bezoeken in Brugge. Maar vergeet er zeker ook niet nu en dan een terrasje te doen, een namiddagje te shoppen in de winkelstraten of gewoon eens lekker te gaan dineren. Word je graag zowel cultureel als culinair verwend, dan is Brugge de gedroomde plaats voor jou.

Boek nu

Kies er een leuk plaatsje uit op onze camping nabij Brugge

Het is zover, jullie vertrekken op vakantie naar jullie favoriete camping nabij Brugge. Eens aangekomen willen jullie er vast een heel leuk plaatsje uitkiezen. Bij het kiezen van een plaatsje voor jullie camper, kan je op een camping wel met enkele zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan de weersomstandigheden: wil je graag een plaatsje met veel zon of net veel schaduw, is er kans op veel wind, hoe loopt het water weg bij hevige regenval? Maar ook de accommodaties van de plaats maken verschil zoals: is de plaats voldoende groot, is er zowel uitzicht als privacy, hoe is de ondergrond, hoe groot is de afstand tot elektriciteit en sanitair? Eens je je plaatsje hebt gevonden, is het van belang na te kijken dat de caravan mooi horizontaal gaat staan. Mocht dat niet het geval zijn, bestaan er heel wat hulpmiddeltjes om je daarbij te helpen. Daarna is het tijd voor het opzetten van de tent en om de caravan aan te sluiten op stroom. Zo zijn jullie helemaal klaar om aan jullie kampeeravontuur te beginnen. Bij camping ’t Klein Strand vind je gegarandeerd leuke plaatsjes voor het plaatsen van je caravan en tent. Samen maken we er een topvakantie van!

Onze camping bij Brugge om dicht bij de stad te kamperen

Waarom kiezen voor een vakantie op een camping? Het is de uitgelezen locatie voor het hele gezin. In stad Brugge is het echter zoals op de meeste plaatsen verboden om zomaar ergens te overnachten in een caravan of tent. Hiervoor kan je terecht bij verschillende campings in de buurt. Eén van die campings nabij Brugge is de kindvriendelijke camping ’t Klein Strand. Kamperen in België kan op onze camping, het is er kiezen voor zowel rust als beleving. Onze camping is gelegen in een oase van groen, maar er zijn ook altijd wel activiteiten om aan deel te nemen. En in de nabijheid van de stad, is een bezoekje aan stad Brugge ook nooit veraf. Op zoek naar een leuke kampeerplaats nabij Brugge, kom dan zeker langs bij camping ’t Klein Strand.