Verhuur van stacaravans nabij Brugge

Met het verhuur van stacaravans bij camping Klein Strand wordt ingespeeld op de perfecte combinatie van comfort en rust. Het is er heerlijk genieten van rust en natuur. Kom dus ook snel het leuke kampeerleven ontdekken bij recreatiedomein Klein Strand. We heten jullie er graag welkom op onze camping omgeven door natuur.

Bekijk alle accommodaties

Kom een stacaravan huren en geniet samen van de vakantie

Wil je graag wat qualitytime vrij maken voor tijd met familie of vrienden, kies dan voor een verblijf in één van onze stacaravans. Ze bieden de perfecte oplossing om de stress van het alledaagse leven even achter je te laten en te genieten van eenvoudige momenten samen. Ook als je eens lekker wil onthaasten en heerlijk deconnecteren, kom dan genieten van een ontbijt in het zonnetje en lekkere afsluiter bij zonsondergang. Kom langs bij camping Klein Strand en we drukken even de pauzeknop in. Ons verhuur van caravans speelt helemaal in op de stijgende vraag naar een rustgevende vakantie in het groen. Wil jij ook graag wakker worden met een vrij gevoel midden in de natuur? Kom dan snel een kijkje nemen naar ons verhuur van stacaravans.

Ons verhuur van stacaravans biedt verschillende faciliteiten

Voor verhuur van stacaravans ben je bij ons aan het juiste adres. Je geniet er van de rust en privacy binnen je eigen bubbel, maar kan er ook het gezelschap opzoeken van de andere gasten bij onze vele faciliteiten die onze camping biedt. Voor liefhebbers van strand en zee is onze camping een gedroomde locatie. Maar ook voor wie graag gaat wandelen of fietsen is onze camping perfect gelegen. En echter waterratjes beleven er vast ook de tijd van hun leven met de vele activiteiten die in en rond ons meer voorzien zijn. Ook op onze camping wordt gedacht een versterking van de innerlijke mens. Zo kan je bij ons onder meer terecht in onze bistro, frituur en zelfs Chinees restaurant. Bij camping Klein Strand vind je altijd voor elk wat wils.

Verhuur van stacaravans nabij Brugge én de zee

Het verhuur van stacaravans bij Klein Strand leent zich perfect voor een gezellige vakantie op ons recreatiedomein, alsook om de wijde omgeving te verkennen. Hou je zowel van natuur als cultuur, en wil je beide graag combineren tijdens een zorgeloze vakantie in het groen samen met het hele gezin? Dan ben je bij camping Klein Strand alvast zeker aan het juiste adres. 

Gelegen middenin het groen aan de rand van Jabbeke, is het slecht een kwartiertje rijden of je staat in de historische stad Brugge, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Er is dan ook veel te zien en te beleven, waardoor zowel cultuurliefhebbers als echte Bourgondiërs er aan hun trekken zullen komen. Maar ook de zee is op slechts een kwartiertje bereikbaar. Hou je wel van strand en zee, maar blijf je liever ter plaatse dan biedt ons vakantiepark ook voldoende opties en activiteiten aan. Vervelen zal je er nooit, genieten des te meer.

Genieten van alle luxe in onze stacaravans te huur

Hou je van kamperen in de natuur maar ook van een zeker comfort en luxe, dan is ons verhuur van stacaravans vast iets voor jou. Met ons verhuur van stacaravans kan je in alle luxe genieten van het kamperen op onze camping. Wij bieden verschillende types aan stacaravans te huur aan. Maar welke ook je voorkeur geniet, wanneer je bij ons kiest voor verhuur van stacaravans ben je steeds zeker van een zekere luxe die je geboden wordt. En voor wie wel houdt van nog net dat beetje extra luxe, bieden wij ook de super de luxe chalet te huur aan. Met onze verschillende formules in verhuur van stacaravans ben je er steeds zeker van dat alle comfort voorzien is voor een zorgeloos vakantiegevoel. 

Heb je nog een vraag rond onze caravans, blijf er dan niet mee zitten maar neem snel contact op met ons, want ons team staat steeds voor je klaar. En graag ontmoeten we elkaar voor je aankomende vakantieverblijf in onze stacaravans te huur.