Geniet van een heerlijke staycation bij Brugge

Kom ook snel recreatiedomein ‘t Klein Strand ontdekken en geniet van een heerlijke staycation bij Brugge. Want wanneer je op zoek bent naar een leuke vakantie met de kinderen, hoef je heus niet altijd ver te reizen. Bij ’t Klein Strand gaat jong en oud een fijne vakantie tegemoet.

De populariteit van staycations kent een ongezien groei

De voorbije jaren, mede door de corona pandemie en de aandacht voor het klimaat, zitten staycations volop in de lift. Zo kiest men er steeds vaker bewust voor om een vakantie in eigen land te laten doorgaan. Wil jij ook graag op vakantie maar tegelijk ook graag overnachten in eigen land, dan is een staycation jou op het lijf geschreven. Doordat een staycation dan ook heel wat voordelen biedt, nemen deze steeds toe aan populariteit. Het is dan ook geheel terecht dat een staycation steeds populairder wordt. Met een vakantie binnen de eigen landsgrenzen is er zoveel om van te genieten. Kortom, met een minivakantie in eigen land scoor je altijd. 

Ontdek de vele voordelen van een staycation

Ook tijdens een deugddoende staycation kan je genieten van een ultiem vakantiegevoel. Er is dan ook zoveel natuur om van te genieten tijdens je vakantie in eigen land. Want vakantie, dat is gewoon niets anders dan heerlijk ontspannen. En geen betere manier om dat te doen dan door puur te genieten van het eenvoudige buitenleven. 

Stresserende vliegreizen en lange autoritten hoeven dan ook geen deel meer uit te maken van je vakantie. Maar gewoon leuke activiteiten doen dicht bij huis en mooie plekjes ontdekken in eigen land. Zo is een staycation niet alleen budgetvriendelijk, maar ook tijdsbesparend voor leuke dingen in plaats van onderweg zijn. Daarnaast draag je met een staycation je steentje bij voor een beter klimaat door je ecologische voetafdruk te verkleinen en leer je ook de schoonheid van je eigen streek ontdekken en appreciëren. Voor een vakantiegevoel hoef je namelijk helemaal niet ver te reizen. Zo kan je tijdens een weekendje weg in eigen land ook helemaal ontspannen en genieten van je welverdiende vakantie.

Bekijk onze accommodaties

De mogelijkheden voor jouw staycation bij ’t Klein Strand

Met ons ruime aanbod aan vakantiehuisjes, chalets, caravans en ook tentjes, vind je bij camping ’t Klein Strand vast ook wel een leuk plekje voor jouw eigen leuke vakantie in eigen land. Of je nu op zoek bent naar verhuur van caravans of chalets te huur in eigen land, bij ’t Klein Strand vind je het allemaal.

Bij camping ’t Klein Strand vind je meerdere ruime kampeerplaatsen voor caravans, die bovendien uitgerust zijn met diverse nutsvoorzieningen. Doordat camping ’t Klein Strand ook diverse accommodaties te bieden heeft, kan jij er zorgeloos genieten van de natuur en de vele activiteiten die er dagelijks georganiseerd worden. Zowel een rustige als druk bezige vakantie vol leuke activiteiten horen bij de mogelijkheden. Dat wordt vast een staycation nabij Brugge om nooit te vergeten.

Ontdek je gedroomde staycation bij Camping 't Klein Strand

Droom je van een staycation nabij Brugge waarbij je heerlijk kan onthaasten, dan ben je bij ’t Klein Strand helemaal aan het juiste adres. Kom er ook genieten van de prachtige natuur, ons meer en ons strand, want niets is zo leuk als een groene vakantie in eigen land. Wij bieden de perfecte samengang van natuur en comfort voor het ultieme vakantiegevoel. Of je nu graag een dagje weg wil of van een langere vakantie droomt, bij ’t Klein Strand is het allemaal mogelijk en blijf je net zo lang als jij wil.

Haal alles uit jouw vakantie en boek snel bij camping ’t Klein Strand, dat wordt een staycation om nooit te vergeten. Camping ’t Klein Strand is dan ook een regelrechte hotspot voor wie op zoek is naar een ongedwongen vakantie in eigen land met het hele gezin. Breng dus ook eens een bezoek aan ’t Klein Strand en kom er samen met het hele gezin genieten van de natuur. Bij ’t Klein Strand helpen wij je graag verder met het beleven van een leuke vakantie met het hele gezin.