Waterskiclub

De waterskiclub bevindt zich aan de oevers van een schilderachtig meer, omgeven door weelderig groen. Het meer, dat dienstdoet als het speelterrein voor de enthousiaste leden van de club, is een oase van activiteit en ontspanning. De club zelf is een levendige gemeenschap van watersportliefhebbers, variërend van beginners tot ervaren professionals. Het terrein is voorzien van de nodige faciliteiten die het de leden mogelijk maken om optimaal te genieten van hun waterski-ervaring.

De basisfaciliteiten omvat een ruime steiger waar de waterskiboot aanmeert. Het meer zelf is een waar paradijs voor watersporters. Het water is helder en verfrissend, ideaal voor waterskiën. De begeleiding varieert van verschillende vaardigheidsniveaus, van beginners die net leren skiën tot ervaren skiërs die indrukwekkende stunts uitvoeren. In de vroege ochtend is het meer vaak kalm en vredig, waardoor het een perfecte tijd is voor leden die op zoek zijn naar een rustige waterski-sessie. Naarmate de dag vordert, wordt het meer levendiger, met leden die elkaar aanmoedigen en deelnemen aan vriendelijke wedstrijden en evenementen.

De waterskiclub streeft ernaar een gemeenschap te creëren waarin liefde voor watersport wordt gedeeld, en waar leden van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus elkaar inspireren en ondersteunen. Het meer en de club vormen samen een harmonieuze omgeving waar plezier, avontuur en vriendschap samenkomen. Op het grote watersportmeer worden regelmatig waterskishows vertoond van topniveau. Zo is er in juli en augustus elke zondag om 17u een spectaculaire waterskishow. Wie de uitdaging liever zelf aangaat, kan waterskilessen volgen bij de waterskischool.

Contact 

Ignace Soenen & Annick Devriendt 
+32 477 26 33 77 
info@waterskischoolkleinstrand.be
booking.waterski.ksj@gmail.com
www.waterskischoolkleinstrand.be

Openingsuren tijdens de zomervakantie

(1/07 - 31/08) 

  • Maandag - vrijdag van 11:00 - 19:00
  • Zaterdag van 13:00 - 17:00
  • Zondag van 14:00 - 17:00

Openingsuren buiten de zomervakantie 

(1/05 - 01/07 en 01/09 - 30/09)

  • Maandag - vrijdag op afspraak
  • Zaterdag van 13:00 - 17:00
  • Zondag van 14:00 - 17:00 

Waterskishows elke zaterdag en zondag in juli en augustus om 17:00u.