Petanque

Welkom bij Camping Klein Strand, waar ontspanning en gezelligheid samenkomen op ons petanqueveld! Gelegen te midden van de schilderachtige natuur, biedt ons campingterrein een unieke plek voor liefhebbers van deze traditionele Franse sport.

Ons petanqueveld is zorgvuldig aangelegd om een authentieke ervaring te garanderen. Omringd door weelderig groen en met de zon die haar stralen werpt op het speelgebied, is het de ideale plek voor zowel beginners als ervaren petanquespelers om te genieten van een ontspannen spel onder vrienden of familie.

De sfeer op het petanqueveld is altijd vriendelijk en uitnodigend. Of je nu een fanatieke speler bent die graag een nauwkeurige worp doet of iemand die gewoon op zoek is naar wat plezier in de buitenlucht, ons petanqueveld biedt de perfecte setting.

Na een opwindende middag petanque spelen, kun je ontspannen op ons terras met uitzicht op het veld. Geniet van een verfrissend drankje terwijl je de andere gasten aanmoedigt of deelneemt aan een gezellig praatje over de strategieën die werden toegepast tijdens de wedstrijden.

Of je nu een doorgewinterde petanquespeler bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe, leuke activiteit tijdens je vakantie, ons petanqueveld staat garant voor onvergetelijke momenten van plezier en verbondenheid. Kom en ontdek de charme van petanque op onze camping – waar het gras groen is, de ballen rollen en de vriendschappen bloeien!