Flyboard

Ontdek de opwinding van vliegen boven het kalme water van ons schilderachtige meer met onze state-of-the-art flyboards! Bij camping het Klein Strand hebben we een unieke ervaring voor avontuurlijke gasten die op zoek zijn naar een adrenalinekick te midden van de natuurlijke pracht van ons terrein.

Onze flyboardervaring begint met een korte maar grondige instructie van onze ervaren instructeurs. Ze zullen je begeleiden bij het aantrekken van het flyboard en uitleggen hoe je de krachtige stralen water onder je voeten kunt gebruiken om te zweven, duiken en draaien als een ware watervogel.

Eenmaal uitgerust met je flyboard, ga je het kalme meer op en voel je de opwinding als je moeiteloos boven het water zweeft. Geniet van het adembenemende uitzicht op de omliggende natuur terwijl je nieuwe hoogten bereikt en een gevoel van vrijheid ervaart dat je nergens anders zult vinden.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met flyboarden, onze instructeurs passen zich aan aan jouw niveau en zorgen voor een veilige en opwindende ervaring. Na je flyboardsessie kun je ontspannen op het strand, genieten van de zonsondergang en napraten over de geweldige ervaring die je zojuist hebt gehad.

Mis deze kans niet om je campingavontuur naar nieuwe hoogten te tillen! Boek je flyboardsessie en beleef een onvergetelijk moment van vreugde en sensatie op het water.

Boek flyboardsessie