Springkastelen

Geniet van Zondagen Vol Plezier met ons wekelijkse Springkasteelavontuur!

Op onze camping wordt bijna elke zondag (afhankelijk van het weer) een extra dosis plezier toegevoegd aan het weekend, want we onthullen met trots ons wekelijks terugkerende evenement: het zondagse springkasteelavontuur! Dit betekent dat de zondagen op onze camping niet alleen een dag van rust en ontspanning zijn, maar ook een dag boordevol opwinding en vreugde voor jong en oud.

Waarom zou je uitkijken naar onze wekelijkse springkasteeldag?

Actieve Ontspanning

Terwijl ouders ontspannen in de zon of genieten van een rustige middag, kunnen de kinderen zich uitleven op ons fantastische springkasteel. Het is de perfecte manier om overtollige energie kwijt te raken en tegelijkertijd plezier te hebben.

Sociale Samenkomst

Het springkasteel is niet alleen een plek om te springen en te spelen; het is ook een sociale hotspot waar kinderen nieuwe vrienden kunnen maken. Ouders kunnen genieten van een gezellig samenzijn terwijl de kleintjes nieuwe speelkameraadjes ontmoeten.

Veilige Pret

Onze springkastelen zijn ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Professioneel onderhouden en regelmatig geïnspecteerd, zodat ouders gerust kunnen zijn terwijl hun kinderen zich vermaken.

Thematische Variatie

We houden het spannend door regelmatig van thema te wisselen. Of het nu een sprookjeskasteel, een jungleparadijs of een ruimteavontuur is, elk weekend brengt een nieuw thema met zich mee voor een frisse, opwindende ervaring.

Dus, markeer elke zondag in je agenda als een dag vol springkasteelavontuur op onze camping. Of je nu wilt deelnemen aan de vreugde of gewoon wilt genieten van de lachende gezichten om je heen, onze wekelijkse springkasteeldag is een niet te missen evenement voor het hele gezin.

De springkastelen worden alleen in het topseizoen aangeboden.