GoCarts

Welkom bij onze camping, waar avontuur en plezier hand in hand gaan! Maak je klaar voor een opwindende rit met onze go-karts, een geweldige toevoeging aan je vakantie-ervaring hier op de camping.

Ontsnap aan de dagelijkse routine en voel de wind in je haren terwijl je op volle snelheid met onze go-carts rijdt . Onze go-karts zijn geschikt voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige activiteit is voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu een ervaren coureur bent of voor het eerst achter het stuur van een go-kart kruipt, onze verhuurservice staat garant voor opwinding en plezier voor iedereen.

Ons go-kartverhuurprogramma is eenvoudig en toegankelijk. Bij de receptie van de camping kun je terecht om een go-kart te huren voor een bepaalde periode. We bieden verschillende tarieven en pakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw plannen past. Of je nu een korte rit wilt maken of de hele middag wilt genieten van de sensatie van het racen, wij hebben de juiste optie voor jou.

Veiligheid staat bij ons voorop, en daarom voorzien we alle bestuurders van helmen ook al is dit niet verplicht. Je mag overal op het park rond rijden maar zelf raden we aan om een toer rond ons meer toe doen!

Maak van je vakantie een onvergetelijke ervaring door de adrenaline van het go-kart rijden toe te voegen aan je lijst met avonturen hier op de camping. Of je nu in een vriendelijke race met je gezin bent of het opneemt tegen andere kampeerders, onze go-karts beloven momenten van puur plezier en opwinding.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij onze receptie, huur een go-kart en laat het racen beginnen! Ontdek het plezier van snelheid en manoeuvreer behendig door de bochten van het Klein Strand.