Een staycation in België bij Camping ’t Klein Strand

Met een leuke staycation in België op camping ’t Klein Strand gaan jullie gegarandeerd een fantastische vakantie in eigen land tegemoet. Op onze kindvriendelijke camping vinden jullie vast een leuk plaatsje om gezellig te kamperen. Het is er genieten van leuke activiteiten. Kom er heerlijk ontwaken te midden van ons groen domein. Het is dan ook helemaal terug hip om te gaan kamperen en de natuur in de trekken.

Maar ook voor wie eens een dagje weg wil van de camping, zijn er verschillende opties. Zo is een bezoekje aan de historische stad Brugge nooit veraf en is een dagje naar de kust ook altijd een mogelijkheid. Ga dus zeker ook eens voor een dagje zee en maak er mooie wandelingen langsheen het strand. Met een logement bij Camping ’t Klein Strand kan je niet alleen genieten van onze camping en onze vele activiteiten, maar kan je ook genieten van een dagje uit met het hele gezin.

Waarom is Camping ’t Klein Strand de perfecte plek voor een staycation?

Tijd voor een staycation nabij Brugge? Dan is Camping ’t Klein Strand the place to be. Camping ’t Klein Strand biedt ruime mogelijkheden voor verhuur van caravans die voorzien zijn van de voornaamste nutsvoorzieningen. Ons recreatiedomein is omringd met groen, wat het heel geliefd maakt zowel bij volwassenen als kinderen. Met deze duurzame manier van reizen en vakantie zal je vast een onvergetelijke tijd beleven.

Je kan er genieten van de vele mogelijkheden die onze camping te bieden heeft. Beschikkend over een eigen meer zijn er altijd wel leuke wateractiviteiten te ontdekken. Of je kan van de gelegenheid gebruikmaken om deze groene regio wat beter te leren kennen. Maar ook een daguitstap naar het pittoreske Brugge behoort tot de mogelijkheden en is slechts enkele kilometers verwijderd. Dat je ook niet eindeloos onderweg hoeft te zijn, op een rustig tempo kan reizen en aan budgetvriendelijke voorwaarden is natuurlijk ook mooi meegenomen.