Pedalo's

Welkom op camping het Klein Strand, waar ontspanning en avontuur samenkomen aan de glinsterende waterkant! Onze idyllische camping, gelegen aan de oevers van een schilderachtig meer, nodigt je uit voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en sereniteit. Een van onze meest geliefde activiteiten is het verhuur van pedalo's, waarmee je het kalme water op een unieke en leuke manier kunt verkennen.

Of je nu op zoek bent naar een romantische tocht met je partner, een gezinsavontuur of gewoon wat ontspannen tijd voor jezelf, onze pedalo's bieden de perfecte gelegenheid om het water op te gaan en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het meer.

Onze vloot van goed onderhouden pedalo's staat klaar om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu een ervaren peddelaar bent of voor het eerst de wateren verkent, onze vriendelijke medewerkers geven je graag een korte instructie, zodat je vol vertrouwen het meer op kunt gaan. Kinderen zullen dol zijn op het gevoel van avontuur terwijl ze samen met hun ouders peddelen en genieten van de frisse lucht.

Of je nu kiest voor een ontspannen peddeltocht bij zonsondergang of een levendige middag met vrienden, onze pedalo-verhuur voegt een extra dimensie toe aan je campingervaring.

Dus, pak je zonnebril, smeer je in met zonnebrandcrème en maak je klaar voor een peddelavontuur. Laat de stress van het dagelijkse leven achter je terwijl je in alle rust over het kalme water glijdt en geniet van de eenvoudige geneugten van het buitenleven. Boek nu je pedalo en maak van je vakantie een onvergetelijke waterervaring!

Tarieven

Pedalo's (max 2 personen) 

  • 30 minuten: €8,00
  • 60 minuten: €15,00

Kano's (max 1 persoon)

  • 30 minuten: €5,00
  • 60 minuten: €9,00

+32 477 26 33 77 
info@waterskischoolkleinstrand.be
booking.waterski.ksj@gmail.com