1

À vendre

Hou je wel van de gezelligheid van kamperen maar ook van toch het nodige comfort? Dan is een verblijf in één van onze chalets op camping ’t Klein Strand vast iets voor jou. Ontdek snel ons ruime en luxueuze assortiment aan stacaravans te huur. Kans is groot dat je na een verblijf wel vaker op bezoek zal willen komen. Maar dan kan je altijd even een kijkje nemen naar ons aanbod comfortabele chalets te koop.

Breng je een bezoek aan onze camping ’t Klein Strand dan ontdek je niet alleen een interessant aanbod aan stacaravans te huur en prachtige chalets te koop. Je kan er ook genieten van de talrijke faciliteiten en activiteiten die onze camping te bieden heeft, en dit alles op een steenworp van de kust. Maar ook een bezoekje aan het charmante Brugge is nooit veraf. Daarnaast heeft ons terrein diverse eetgelegenheden te bieden met zowel een Chinees restaurant, een bistro en een frituur. Zo is er vast voor elk wat wils te vinden.

Restez informé

Vous souhaitez rester informé des nouvelles, des événements, des offres ? Abonnez-vous ici à notre lettre d'information (paraît 6 x par an)

PROMO APRES ETE

PROMO APRES ETE

Promo 20% réduction

Réservez dès maintenant pour le mois de septembre et profitez d'une réduction de 20 % sur votre séjour.

Je veux profiter de cette occasion !