Glamping

Glamping is een samentrekking van de woorden "glamorous" en "camping". Het verwijst naar een luxe vorm van kamperen waarbij comfort en stijl centraal staan. In tegenstelling tot traditioneel kamperen, waarbij men vaak genoegen neemt met eenvoudige tenten en basisvoorzieningen, biedt glamping een meer verfijnde ervaring in de natuur.

Glamping is populair geworden bij mensen die graag de natuur willen ervaren, maar niet bereid zijn om concessies te doen aan comfort. Het is een manier om het buitenleven te omarmen zonder afstand te doen van de gemakken en voorzieningen die men gewend is in meer traditionele accommodaties. 

Glamping - 2 slaapkamers

In deze tent beschik je over alle nodige comfort, zoals een gezellig ingerichte leefkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer met regendouche, 2 slaapkamers en een heel gezellig terras met loungemeubelen! Verder kun je ook genieten van de warmte van een pellet kachel tijdens koudere avonden.  
Deze tenten worden verhuurd van mei tot oktober.

  • Huren bedlinnen & opgemaakte bedden (verplicht): €10,00 per persoon 
  • Huren handdoekenpakket (optioneel): €5,00 per persoon

Huisdieren niet toegelaten

Glamping - 3 slaapkamers

Deze tent biedt plaats aan 6 personen en heeft een oppervlakte van maar liefst 60 m²!
In deze tent beschik je over alle nodige comfort, zoals een gezellig ingerichte leefkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer met regendouche, 3 slaapkamers en een heel gezellig terras met loungemeubelen! Verder kun je ook genieten van de warmte van een pellet kachel tijdens koudere avonden.  

Deze tenten worden verhuurd van april tot oktober.

  • Huren bedlinnen & opgemaakte bedden (verplicht): €10,00 per persoon 
  • Huren handdoekenpakket (optioneel): €5,00 per persoon

Huisdieren niet toegelaten