1

Toverplaneet

Indoorspeeltuin
De Toverplaneet is een megacoole en vooral supertoffe indoorspeeltuin in Brugge.

Een betoverende binnenspeeltuin waar kinderen hun tijd op sportieve, creatieve en actieve manier kunnen doorbrengen. Een spelend kind is een gelukkig kind!

De grote ontdekkingstocht!
De Toverplaneet is één grote ontdekkingstocht waarbij de attracties in een immense loods zijn gebouwd tot wel 10 meter hoogte. Hierin kunnen de kinderen zich uren vermaken met glijden, springen, klimmen, feest vieren, spelletjes, lezen en nog veel meer!
Durven ze niet van onze talrijke glijbanen? Dat is geen probleem want ze kunnen ook via één van de andere pistes naar beneden of omlaag klimmen in het maanlandschap.

Klimtorens, ballenbaden, tunnels en het spectaculaire 100m2-springkasteel met speciale lichteffecten betoveren elk kind en volwassene.

Apart gedeelte tot maximum 4 jaar
Zowel de baby’s als de peuters tot 4 jaar hebben hun eigen domein, waar ze ongestoord de grote speelwereld om zich heen veilig kunnen ontdekken. Praktisch & leuk : ruime luierververshoek en aangepaste kindertoiletjes.

Pannenkoeken, croque monsieurs, mini-frikandelletjes, spaghetti bolognaise of carbonara, bitterballetjes, kippenboutjes, chickenfingers, enz stillen de grootste honger.

Meer info op: www.detoverplaneet.be