1

Ga op vakantie met een caravan te huur op onze camping bij Brugge

Kom ook de vele mogelijkheden ontdekken bij de camping van ‘t Klein Strand. Je vindt er niet alleen een ruim aanbod aan caravans te huur, maar je kan er ook diverse staanplaatsen en kampeerplaatsen huren. Ook is onze camping voorzien van talrijke accommodaties zodat iedereen er vast een leuke vakantie beleeft.

Ruime keuze aan caravans te huur bij ‘t Klein Strand

Kom je een caravan huren bij ’t Klein Strand, dan heb je ruime keuze zodat je kan kiezen voor een caravan model dat best bij je past. Of je er nu op zoek bent naar een gezellige caravan te huur voor met z’n tweetjes of naar een ruime caravan te huur met stapelbedden voor een vakantie met het hele gezin, bij camping ‘t Klein Strand vind je het allemaal.  Bij camping ’t Klein Strand kan je zowel een kleinere caravan huren als een grotere caravan huren, afhankelijk van met hoeveel personen je er wenst te verblijven, hoeveel bagage je wil meenemen en hoeveel extra ruimte je zou wensen. Naast de nodige slaapfaciliteiten zijn caravans ook uitgerust met verschillende woonfaciliteiten. Een tafel met een zitbank, een kast, een kookfornuis en afwasbak met watertank en afvalwatertank, horen dan ook bij de dagelijkse benodigdheden. Elektriciteit met stopcontacten, verlichting en verwarming zijn ook een must. Een douche kan een mooie extra vormen. Nog mooi meegenomen zijn een toilet, warm water, airco, een koelkast en een diepvries, aansluiting voor TV en aansluiting voor internet.

Welke faciliteiten kies jij bij je caravan te huur?

Twijfel je welke caravan best is voor jou? Kom dan gerust ons advies vragen en kom het uittesten in onze caravans te huur. Welke caravan je best kan kiezen, hangt namelijk van verschillende factoren af. Zo kunnen de faciliteiten in een caravan erg verschillen. Onze caravans te huur bij camping ’t Klein Strand zijn voorzien van verschillende accommodaties. Denk dus goed vooraf na welke faciliteiten in je caravan belangrijk voor je zijn. Klein Strand biedt ruime faciliteiten aan in haar caravans te huur zodat jij er vast kan genieten van een heerlijke vakantietijd. Om je keuze te vergemakkelijken, kan het dus goed zijn vooraf na te denken over welke faciliteiten jij belangrijk vindt.

Neem ook een kijkje naar al onze accommodaties

kleinstrand_webresolutie_IMG_2440.jpg
kleinstrand_webresolutie_IMG_7375-kopie-kopie.jpg

Zowel een caravan huren als een staanplaats huren kan bij camping ‘t Klein Strand

Je caravan even parkeren, is meestal geen probleem, maar een plaats vinden om met een caravan te overnachten, dat kan wel even zoeken zijn. Dat zowel omdat je uiteraard niet zomaar overal mag kamperen, maar ook omdat het fijner is te kamperen op een goede locatie. Kom daarom langs bij camping ‘t Klein Strand, waar je altijd een mooie locatie vindt om met je caravan te overnachten dankzij ons ruime aanbod aan staanplaatsen en waar je ook altijd mooie caravans te huur kan vinden. Zoek je een leuke plaats om te kamperen met je caravan of ben je op zoek naar een mooie recreatie locatie met caravans te huur, dan is camping ‘t Klein Strand vast jouw nieuwe favoriete adres. Camping ‘t Klein Strand biedt je steeds een ruim aanbod aan caravans te huur, maar ook fijne staanplaatsen. Kom dus zeker een kijkje nemen naar onze vele overnachtingsmogelijkheden, met keuze aan ruime kampeerplaatsen voor je caravan of tent, met keuze aan luxueuze tentovernachtingen voor een heuse glamping ervaring, en keuze aan overnachtingen in één van onze caravans of chalets. Neem dus snel een kijkje naar onze overnachtingsmogelijkheden. Ook als je dus op zoek bent naar een goede locatie en een veilige caravan staanplaats kan je bij camping ‘t Klein Strand terecht, wij bieden steeds heel voordelige tarieven aan.

Ontdek de accommodaties op onze camping

Kom dus ook de vele mogelijkheden ontdekken op onze camping en kom er heerlijk kamperen. Je geniet er van kamperen in je caravan of een caravan te huur langs het water van ons meer en het zand van ons kleine strand. We organiseren er tal van verschillende activiteiten. Zo kan je er het meer op met de pedalo’s, flyboard of waterski’s. En langs het strand en op de camping kan je onder meer petanque spelen of ervoor kiezen fietsen, go carts en skelters huren. Je vindt er ook verschillende speelpleinen en springkastelen zodat ook de kleinere gasten zich er  heerlijk kunnen vermaken. Camping ‘t Klein Strand is er voor iedereen! Wanneer mogen we jou er welkom heten?

Ontdek de jaarplaatsen bij onze camping

PROMO NAZOMEREN

PROMO NAZOMEREN

Stunt 20% korting

Boek nu voor september en geniet van 20% korting op je verblijf.

Ik wil deze kans grijpen!