Waarom kiezen voor een vakantie nabij Brugge bij Camping ’t Klein Strand?

Vanuit Camping ’t Klein Strand is een daguitstap naar Brugge nooit veraf. En een bezoekje aan de bijzondere stad Brugge heeft telkens opnieuw veel te bieden. Het is dan ook een echte aanrader voor wie kiest voor een vakantie in eigen land. Zo weet de stad te verrassen met diverse attracties en bezienswaardigheden. Daarnaast is Brugge ook een gezinsvriendelijke stad met ruime mogelijkheden en belevenissen voor klein en groot, voor jong en oud.

Bij een bezoek aan de historische stad word je ondergedompeld door een zee aan cultureel erfgoed wat Brugge wereldwijd heel geliefd maakt. Maar ook zwemmen in de Brugse reien, romantisch kuieren doorheen de charmante straatjes en genieten van een artisanale picknickmand behoren tot de vele mogelijkheden. Je vindt er tal van musea en horeca die je een geslaagde en gevarieerde dag garanderen. Ook een stop voor een lekkere koffie met een warme wafel mag uiteraard niet ontbreken. Heb jij ook zin gekregen in een dagje Brugge? Vanaf onze Camping ’t Klein Strand sta je in geen tijd in het romantische Brugge. Zo kan je bij ons genieten van een heerlijk gevarieerde vakantie in eigen land.

Hoe maak je van jouw staycation een waar succesverhaal?

Wanneer je kiest voor een staycation in eigen land kan een hele nieuwe wereld voor je opengaan. Op Camping ’t Klein Strand valt namelijk altijd wel wat nieuws te ontdekken en te beleven. Hou je wel van wat avontuur, dan kan je bij ons een tentje huren. Hou je toch wel van wat comfort, dan vormt onze verhuur van caravans en chalets een mooie tussenweg. Voor wie wel houdt van extra luxe, bieden we tenslotte ook nog glamping aan.

Bedenk vooraf al even wat je allemaal graag zou willen doen tijdens je staycation op onze camping nabij Brugge en het kan ook handig zijn vooraf een lijstje met benodigdheden op te stellen. Op onze camping kan je gebruikmaken van diverse nutsvoorzieningen, daarnaast is er met een brede waaier aan activiteiten ook altijd wel wat te beleven. Kom bij ons langs om het allemaal te ontdekken, samen maken we er een onvergetelijke staycation van!

Direct boeken