1

Veelgestelde vragen

Kies voor een leuke vakantie in eigen land bij Camping ’t Klein Strand

Met de leuke vakantiehuisjes, chalets te huur en caravans te huur bij Camping ’t Klein Strand, ga je lekker dicht bij huis op vakantie en ben je toch even helemaal weg. Voorzien van alle nodige faciliteiten weet onze camping nabij Brugge je alles te bieden wat je wenst. Je kan er heerlijk overnachten nabij het water van onze grote zwemvijver en voor wie het wel wat meer mag zijn, zijn er ook mogelijkheden om te kiezen voor het moderne glamping.

Wil je dus graag heerlijk komen onthaasten, dan ben je meer dan welkom in ons vakantiepark en groene camping nabij Brugge. Jong en oud kunnen er met volle teugen genieten van de prachtige natuur met mooi meer en strand. Kom er dus ook van genieten om de zon te zien zakken over het water en ontwaak in alle rust omgeven door het groen van de natuur. Niets zo leuk als te genieten van een vakantie in eigen land!

Met een verblijf op onze camping ben je zo in vakantiemodus en ervaar je het ultieme buitengevoel, toch steeds voorzien van het nodige comfort. Of je nu op zoek bent naar een tripje in eigen land met twee of klaar bent voor een avontuur dichtbij met de kinderen, familie of vrienden, bij ’t Klein Strand beleef je een fantastische tijd om nooit te vergeten. Met een verblijf op onze camping wordt je kampeertijd vast de leukste vakantie die je je kan herinneren.

PROMO NAZOMEREN

PROMO NAZOMEREN

Stunt 20% korting

Boek nu voor september en geniet van 20% korting op je verblijf.

Ik wil deze kans grijpen!