1

Events

Juni
notb.jpg
21u00

Night Of The Beach

Locatie: Klein Strand Jabbeke

KLJ Jabbeke en Klein Strand bundelen hun krachten voor een tweede editie van Night of the Beach. De locatie van het evenement is de Varsenareweg 29, 8490 Jabbeke. Tijdens de avond zullen DJ's Brenmans & Jellousy zorgen voor de perfecte muzikale sfeer. De deuren van het feest openen om 21.00 uur en blijven geopend tot 04.00 uur. Binnenkort volgt er meer informatie over de ticketverkoop. Het is goed om te weten dat er een uitgebreide cocktailbar aanwezig zal zijn en dat de dresscode zomers is. Als je verkleed komt, ontvang je zelfs een gratis drankje bij onze strandbar! Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door YDK Events, KLJ Jabbeke en Klein Strand Jabbeke. Be there!

Juli
March-nocturne-Ardche-Matthieu-Dupont-Copier.jpg
16u00

Avondmarkt - The Lovebirds

Locatie: Klein Strand Jabbeke

Kom en geniet van een betoverende avond op de avondmarkt georganiseerd door Klein Strand. Deze bruisende markt brengt een levendige sfeer met zich mee, waar bezoekers kunnen dwalen tussen kleurrijke kraampjes vol ambachtelijke producten, verse lokale lekkernijen en unieke handgemaakte creaties. Daarnaast kan je ook genieten van een optreden van coverband The Lovebirds.

422833-MicrosoftTeams-image59-e76dc3-original-1648542651.png
05u00

Rommelmarkt

Locatie: Klein Strand

Prijs volwassene: Gratis

Op vrijdag 21 juli is het zover: de rommelmarkt op de parking het Klein Strand in Jabbeke! Een waar paradijs voor koopjesjagers en schatzoekers. Van antiek tot curiosa, kleding tot boeken, je vindt het hier allemaal. Wie weet kom je wel een verborgen schat tegen!

Ontwerpzondertitel4.png
13u40

VBRO Show

Locatie: Klein Strand Jabbeke @Eventplein

Prijs volwassene: €5 inkom per persoon

Klein Strand organiseert binnenkort een spetterend evenement: de VBRO Show! Tijdens deze middagvullende show word je getrakteerd op optredens van bekende artiesten en muzikanten, en kun je genieten van de allerbeste hits! Plezier gegarandeerd voor iedereen! Achteraf kan er genoten worden van een skishow op ons meer!

Triatlon.jpg
14u00

Triatlon

Locatie: Klein Strand Jabbeke

Prijs volwassene: €100 + €20 daglicentie voor niet gelicentieerden

Op zondag 30 juli 2023 staat de 111 triatlon gepland in Jabbeke. Deze triatlon bestaat uit zwemmen, fietsen en lopen over respectievelijk 1 km, 100 km en 10 km. Het fietsonderdeel is het meest uitdagende deel van deze triatlon en het parcours langs het kanaal is perfect om het verschil te maken. Er is ook een bedrijventriatlon waarbij je samen met twee vrienden, collega's of teamgenoten kunt deelnemen en kunt genieten van de VIP-zone van je bedrijf met tapas en aperitief. Het evenement heeft een leuke locatie, een grote parking en alles is vlot bereikbaar. Kortom, het is de ideale namiddag topsport met spanning en sensatie troef!

Inschrijven kan hier : https://www.triatlon.vlaanderen/kalender/17165-skoda-raes-autogroep-triatlon-jabbeke-2023-07-30/reeksen

Ontwerpzondertitel4.png
14u00

VBRO Show

Locatie: Klein Strand Jabbeke

Prijs volwassene: €5 inkom per persoon

Klein Strand organiseert binnenkort een spetterend evenement: de VBRO Show! Tijdens deze middagvullende show word je getrakteerd op optredens van bekende artiesten en muzikanten, en kun je genieten van de allerbeste hits! Plezier gegarandeerd voor iedereen! Achteraf kan er genoten worden van de skishow op ons meer!

Augustus
Ontwerpzondertitel4.png
18u00

VBRO Show

Locatie: Klein Strand

Prijs volwassene: €5 inkom per persoon

Klein Strand organiseert binnenkort een spetterend evenement: de VBRO Show! Tijdens deze avondvullende show word je getrakteerd op optredens van bekende artiesten en muzikanten, en kun je genieten van de allerbeste hits! Plezier gegarandeerd voor iedereen! Achteraf kan er genoten worden van de skishow op ons meer!

Ontwerpzondertitel4.png
14u00

VBRO XL Show

Locatie: Klein Strand

Prijs volwassene: €7,5 inkom per persoon

Klein Strand organiseert binnenkort een spetterend evenement: de VBRO XL Show! Tijdens deze middagvullende show word je getrakteerd op optredens van bekende artiesten en muzikanten, en kun je genieten van de allerbeste hits! Plezier gegarandeerd voor iedereen! Achteraf kan er genoten worden van de skishow op ons meer!

422833-MicrosoftTeams-image59-e76dc3-original-1648542651.png
05u00

Rommelmarkt

Locatie: Paking Klein Strand

Prijs volwassene: Gratis

Op vrijdag 14 augustus is het zover: de rommelmarkt op de parking het Klein Strand in Jabbeke! Een waar paradijs voor koopjesjagers en schatzoekers. Van antiek tot curiosa, kleding tot boeken, je vindt het hier allemaal. Wie weet kom je wel een verborgen schat tegen!

Vragen over onze events?

Camping ’t Klein Strand is de uitgelezen plaats om te gaan kamperen in België met kinderen. Wij organiseren op regelmatige basis events, sportactiviteiten, optredens en meer. Zin in een avontuurlijk begeleid parcours op het domein, een verrassende outdoor teambuilding, of een uitdagende watersport op het meer? Op onze kindvriendelijke camping nabij Brugge kan het allemaal. Met ons mooie meer word je al snel ondergedompeld in een sportieve strandsfeer. Heerlijk om aan deel te nemen of om naar te kijken. Met onze lange waterglijbaan is spanning en sensatie alvast verzekerd. Informatie over al onze events voor zowel jong als oud vind je hier terug. Hou de kalender van ’t Klein Strand goed in het oog, zodat je altijd op de hoogte bent van onze recente activiteiten en evenementen. Met de sportieve activiteiten op ons recreatiedomein kan je je helemaal laten gaan. Heb je dus ook wel zin een actieve dag met de kinderen, breng ons dan zeker een bezoekje. Bij Camping ’t Klein Strand kan je zowel terecht voor een dagje uit, leuke activiteiten in groep, als om te overnachten.