1

Chalets

kleinstrand_webresolutie_IMG_2667.jpg

Chalet te huur met 1 slaapkamer

Ben je op zoek naar een leuke chalet om te huren in een mooie groene omgeving waar je helemaal kan tot rust komen? Kom dan zeker een kijkje nemen naar onze chalet met 1 slaapkamer en ga een heerlijk verblijf tegemoet. 

Ontdek onze chalet te huur met 1 slaapkamer

Chalet te huur met 2 slaapkamers

Ook interesse in een leuke staycation met de kinderen in eigen land? Dan is onze chalet met 2 slaapkamers precies waar je naar op zoek bent. Gelegen aan een strand en een meer zullen je kinderen zich bij camping Klein Strand nooit vervelen. Boek dus ook snel jullie chalet


 

Ontdek onze chalet te huur met 2 slaapkamers

kleinstrand_webresolutie_IMG_2656.jpg
kleinstrand_webresolutie_IMG_2631-bewerkt-bewerkt.jpg

Chalet te huur met 3 slaapkamers

Niets zo leuk als qualitytime met vrienden en familie. Kies daarom voor een fantastische vakantietijd samen bij Klein Strand. Wij hebben ook ruimere chalets in ons aanbod zoals onze chalet te huur met 3 slaapkamers. Daarnaast is er bij ons altijd wel wat te beleven met ons brede en gevarieerde animatie aanbod. 

Ontdek onze chalets te huur met 3 slaapkamers

Super de luxe chalet

Wil je wel graag gaan kamperen maar hou je toch ook wel van het nodige extra comfort? Kom dan nu snel onze super de luxe chalet ontdekken en geniet van een onvergetelijk verblijf bij camping Klein Strand. Uitgerust met een modern design, topkeuken en meerdere slaapkamers en sanitair zal je niks tekortkomen. 

Ontdek onze super de luxe chalet te huur

kleinstrand_webresolutie_IMG_2679.jpg