1

Bellewaerde Aqua

Voluit voor avontuur!

Quality time voor jong en oud, je vindt het allemaal in Bellewaerde Aquapark. Echte avonturiers voelen zich dan ook volop thuis in de glijbanen terwijl levensgenieters 100% ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich helemaal uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. Kom het zelf voluit ontdekken!

Zet je schrap voor een geweldige uitstap met het hele gezin! Of je nu snakt naar een heerlijk dagje relaxen of net zin hebt in een spetterend avontuur, in Bellewaerde Aquapark geniet je altijd samen. 

Stap binnen in een oase van groen waar je niet één keer hoeft te bibberen, dankzij een constante temperatuur van 34°C. Wat voor wateravonturier je ook bent, Bellewaerde Aquapark heeft altijd een attractie die bij je past. Beleef de Aquaventure voluit met het hele gezin, ga met hart en ziel voor de overwinning in de racerglijbaan Splash Clash of ga volledig voor het spetterplezier in de interactieve speelzones vol watereffecten. 

Ontdek het allemaal en ga al dobberend door het hele park in de traagstromende rivier Jungle Expedition, onderweg kom je de mooiste vissen tegen. Een tip: maak zeker een tussenstop in de grot. Waarom? Aan jou als avonturier om daar achter te komen! 

Even uitblazen van al het spetterplezier? Dat kan perfect. In de jacuzzi of sauna word je al snel helemaal zen en vergeet je alle zorgen. Op zonnige dagen kan je zelfs heerlijk wegdromen op de outdoor ligweide. 

Kortom: Bellewaerde Aquapark is exact wat je verwacht van Bellewaerde - alleen nét iets natter. Een park waar je voluit voor het avontuur gaat. Een aanrader voor de hele familie! Kom het samen ontdekken. Welkom in Bellewaerde Aquapark!

Speel videoPauzeer video