1

Zwemmen

82e3e6adfc4337f4faaa2f03671e27b6.jpg

Lago Olympia Brugge

Zet je schrap voor wat de leukste dag vakantie voor jong en oud in heel Brugge zal zijn! Kom genieten van uren zwemplezier in de liefst 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden, en nog veel meer!

Met een wellnessaanbod zowel in open lucht als binnen mag je je alvast opmaken voor een heerlijk ontspannende dag dichtbij huis!

Meer info

Schermafbeelding2020-04-25om20-56-14.png

Plopsaqua

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. 

En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

Meer info

BellewaerdeAquapark_SplashClash_1.jpg

Bellewaerde Aquapark

Quality time voor jong en oud, je vindt het allemaal in Bellewaerde Aquapark. Echte avonturiers voelen zich dan ook volop thuis in de glijbanen terwijl levensgenieters 100% ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich helemaal uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. Kom het zelf voluit ontdekken!

Meer info

PROMO NAZOMEREN

PROMO NAZOMEREN

Stunt 20% korting

Boek nu voor september en geniet van 20% korting op je verblijf.

Ik wil deze kans grijpen!