1

Preguntas frecuentes

Waarom kiezen voor verhuur van caravans voor vakantie in eigen land?

Bij Camping ’t Klein Strand zijn er ruime mogelijkheden voor verhuur van caravans zodat jij kan genieten van een gezellige vakantie in eigen land. Wij bieden niet alleen diverse keuzemogelijkheden aan caravans te huur, maar ook onze kampeerfaciliteiten zijn uitgebreid. Zo worden ruime kampeerplaatsen gecombineerd met privacybehoud en zijn de kampeerplaatsen voor caravans ook uitgerust met talrijke nutsvoorzieningen.

Camping ’t Klein Strand heeft heel wat te bieden met haar eigen strand, terras restaurant, bistro, buitenzwembad, petanquebanen en meer. Beschikkend over een eigen meer worden dagelijks verschillende waterspelen en watersporten georganiseerd. Kortom, als je kiest voor een vakantie in eigen land en hierbij gebruikmaakt van ons verhuur van onze caravans, dan weet je dat je goed zit.

Daarnaast is het vanaf onze camping ook amper een kwartier rijden tot aan de historische stad Brugge voor een fijne culturele daguitstap. Als je er nog niet bent geweest, is het een absolute must om deze romantische stad een bezoek te brengen. Ben je er wel al geweest, dan wil je er gegarandeerd naar terug. Het Venetië van het noorden weet dan ook iedereen te charmeren. Ook naar onze camping kom je vast graag terug. Bekijk daarom ook alvast even onze luxe stacaravans te koop