1

Häufig gestellte Fragen

De voordelen van een staycation bij Camping ’t Klein Strand

Wanneer je kiest voor een staycation in België, ook wel vakantie in eigen land genoemd, dan brengt dit meteen heel wat voordelen met zich mee.

  • Een staycation is budgetvriendelijk

Zo is een staycation meestal een pak budgetvriendelijker dan een verre reis en blijft zo nog extra budget over voor diverse bezigheden.

  • Een staycation is tijdsbesparend

Daarnaast verlies je minder tijd met onderweg zijn, waardoor ook meer tijd overblijft voor leuke activiteiten. Bovendien hoef je niet super veel in te pakken en mee te sleuren, en kan alles op een meer rustig tempo verlopen. Zo heb je met een staycation veelal minder stress en meer comfort.

  • Een staycation is goed voor mens en milieu

Een staycation is bovendien ook de meest duurzame manier van reizen. Door de auto en het vliegtuig zo veel mogelijk te mijden, draag jij ook tijdens je vakantie jouw steentje bij aan natuurbehoud. Met een staycation zorg jij zo mee voor een kleinere ecologische voetafdruk.

  • Een staycation om je eigen streek te ontdekken

Bovendien ga je met een staycation ook de natuur in eigen land meer gaan waarderen. Een staycation biedt dan ook de kans om de mooiste plekjes in eigen land te ontdekken.

  • Een staycation bij Camping ’t Klein Strand is onvergetelijk

Kom langs bij Camping ’t Klein Strand en beleef er de mooiste vakantie met je gezin. Je kan er genieten van groen en natuur, daarnaast is er altijd wel wat te beleven met ruime eventkalender. Met een staycation op onze kindvriendelijke camping zullen jullie kleintjes zich alvast niet vervelen.